Mitja Železnikar

Deluje pod mentorstvom multiinštrumentalista, glasbenega strokovnjaka in virtuoza na diatonični harmoniki g. Mitje Železnikarja, ki je dobitnik prve nagrade na Svetovnem prvenstvu v igranju na diatonično harmoniko leta 2009 v Italiji in druge nagrade na Evropskem prvenstvu v igranju na Diatonično harmoniko leta 2007, prav tako v Italiji. V Glasbeni šoli Diatonica lahko sami izbirate pesmi, ki bi se jih radi naučili. Poučujemo naslednje inštrumente: diatonična harmonika, klavirska harmonika, klaviature, klavir, kitara, električna kitara, bas kitara, kontrabas, bariton, bobni, blok flavta in ustna harmonika.

Konjičan Mitja Železnikar je vsestranski človek, ki je še pred 30. letom dosegel izjemno veliko na glasbenem področju. Pri petih letih se je naučil igranja na klavirsko harmoniko. Je samouk. Je evropski podprvak v igranju diatonične harmonike. Je mentor in učitelj. Je tonski mojster in producent na Radiu Rogla. Je dober partner in oče. Je ustanovitelj glasbenega studia Diatonica. Je pobudnik izdelave tako imenovane harmonike prihodnosti. In še bi lahko naštevali. V glavnem je eden tistih, ki raje dela, kot govori.
Preberi intervju iz časopisa Novice

Klikni na spodnji gumb in poslušaj pesmi studijske zasedbe Diatonica, pesmi ansamblov pod mentorstvom Mitje Železnikarja in pesmi, ki jih poučujemo za tekmovanja. (Avtor: Mitja Železnikar)

1 2 3 6 7 8 9 11 12 14

Bi se želeli vpisati v Glasbeno šolo Diatonica?


Za vpis izpolnite spodnji obrazec. V roku 24 ur lahko pričakujete naš odgovor.

Vpisnica

Uspešno izponjen vpisni obrazec. Vas kontaktiramo kamlu.
Name
Email:
Telefon:
fax:
Comment*